Sabtu, 09 Maret 2013

Baba ganoush

Baba ganoush
Ingredients:
3 eggplants
3 crushed garlic cloves
3 tablespoons tahini
2 tablespoons extra virgin olive oil
1/2 ounce fresh mint
salt and pepper to taste
juice of 1 lemon

Directions:
1.Preheat the oven to 190C. Prick the eggplanta several times with a fork.
2.Place eggplants to roast for 30-40 minutes until they are soft and the skin is blackened. Allow them to cool.
3.When cool, cut in half, scoop out all their flesh and discard the skins.
4.Put the flesh in the food processor with the garlic, lemon juice, tahini, olive oil and mint, and blitz until the mixture is puréed.
Season to taste with salt and pepper.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar


Ayo berpartisipasi membangun budaya berkomentar yang baik. Bila menemukan komentar bermuatan menghina atau spam, berikan jempol bawah, tanda Anda tak menyukai muatan komentar itu. Komentar yang baik, berikan jempol atas.


Kolom komentar tersedia untuk diskusi, berbagi ide dan pengetahuan. Hargai pembaca lain dengan berbahasa yang baik dalam berekspresi. Setialah pada topik. Jangan menyerang atau menebar kebencian terhadap suku, agama, ras, atau golongan tertentu.


Pikirlah baik-baik sebelum mengirim komentar