Sabtu, 09 Maret 2013

Roasted Pepper Dip

Roasted Pepper Dip


Ingredients:
2 red bell peppers
2 yellow bell peppers
3 garlic cloves
1-2 bird's eye chili, sliced (optional)
2 tablespoons of extra virgin olive oil
2 teaspoons of white wine vinegar or apple cider vinegar
salt and freshly cracked black pepper

Directions:
Roast your peppers according to The Wednesday Chef's instructions. I find that this method yields the best results. Once they're roasted, de-seeded, peeled and ready, place them in a food processor along with the garlic and chili. Pulse until chunky then pour in the olive oil and vinegar. Continue to purée until smooth. Refrigerate. Keeps for 3-4 days.
We used papadums this time but you can use anything - from crusty bread to crudités.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar


Ayo berpartisipasi membangun budaya berkomentar yang baik. Bila menemukan komentar bermuatan menghina atau spam, berikan jempol bawah, tanda Anda tak menyukai muatan komentar itu. Komentar yang baik, berikan jempol atas.


Kolom komentar tersedia untuk diskusi, berbagi ide dan pengetahuan. Hargai pembaca lain dengan berbahasa yang baik dalam berekspresi. Setialah pada topik. Jangan menyerang atau menebar kebencian terhadap suku, agama, ras, atau golongan tertentu.


Pikirlah baik-baik sebelum mengirim komentar