Sabtu, 09 Maret 2013

Potato & artichoke cream cheese soup

Potato & artichoke cream cheese soup
Ingredients:
2 peeled and chopped potatos
2 tablespoons extra-virgin olive oil
2 small onions-chopped
1 clove of minced garlic
1 package of frozen artichoke hearts
4 cups chicken stock
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon freshly ground black pepper
1 block softened cream cheese

Method:
In a pot, heat the olive oil and stir in the onions and garlic. Add the potatoes and stir for 5 minutes. Add the chicken stock, artichokes, cheese, salt and pepper. When the vegetables are tender, poor into a blender and puree the soup.
Can add bread crumbs and you’ll have fulfilling meal!


Tidak ada komentar:

Posting Komentar


Ayo berpartisipasi membangun budaya berkomentar yang baik. Bila menemukan komentar bermuatan menghina atau spam, berikan jempol bawah, tanda Anda tak menyukai muatan komentar itu. Komentar yang baik, berikan jempol atas.


Kolom komentar tersedia untuk diskusi, berbagi ide dan pengetahuan. Hargai pembaca lain dengan berbahasa yang baik dalam berekspresi. Setialah pada topik. Jangan menyerang atau menebar kebencian terhadap suku, agama, ras, atau golongan tertentu.


Pikirlah baik-baik sebelum mengirim komentar