Sabtu, 09 Maret 2013

Dates in Pastry

Dates in Pastry
Ingredients:
1 cup shredded cheddar cheese
1/2 cup butter
1 1/4 cups sifted flour
1/2 teaspoon cayenne pepper
15 pitted dates
15 pecan halves

Directions:
1.Let the cheese and butter stand in a bowl at room temperature until softened.
2.Cut in the flour and pepper as for pie dough.
3.Slit the dates; stuff with the pecan halves.
4.Flatten a small amount of dough in the palm of the hand.
5.Wrap a date in the dough, sealing completely.
6.Repeat with the remaining dough and dates.
7.Place on a baking sheet and bake at 400 degrees for 15 minutes or until light brown.
8.Store between sheets of waxed paper in an airtight container.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar


Ayo berpartisipasi membangun budaya berkomentar yang baik. Bila menemukan komentar bermuatan menghina atau spam, berikan jempol bawah, tanda Anda tak menyukai muatan komentar itu. Komentar yang baik, berikan jempol atas.


Kolom komentar tersedia untuk diskusi, berbagi ide dan pengetahuan. Hargai pembaca lain dengan berbahasa yang baik dalam berekspresi. Setialah pada topik. Jangan menyerang atau menebar kebencian terhadap suku, agama, ras, atau golongan tertentu.


Pikirlah baik-baik sebelum mengirim komentar