Sabtu, 09 Maret 2013

Crunchy Squid

Crunchy Squid
Ingredients:
2 large squid, cleaned
1/2 a cup of milk
1 large egg
2 large squid, cleaned
1/2 a cup of milk
1 large egg
Cloves of garlic. Mashed
Paprika
Mixture of cornmeal and bread crumbs (1:1)
Oil (for frying)

Directions:
1) Clean the squid and cut it into rings.
2) Season with black pepper, salt and garlic, and marinate for an hour.
3) Place cornmeal bread crumbs mixture in a plastic bag add a pinch of paprika
4) Beat the egg with the milk, and add black pepper
5) Put the squid rings in the bag and shake well until coated.
6) Remove squid from the bag and gently soak in the egg mixture, then place back in the bread crumb bag.
7) Shake again and remove excess coating.
8) Heat the oil to 120 and fry till golden
9) Place the fried squid on a plate and garnish with fresh chopped parsley.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar


Ayo berpartisipasi membangun budaya berkomentar yang baik. Bila menemukan komentar bermuatan menghina atau spam, berikan jempol bawah, tanda Anda tak menyukai muatan komentar itu. Komentar yang baik, berikan jempol atas.


Kolom komentar tersedia untuk diskusi, berbagi ide dan pengetahuan. Hargai pembaca lain dengan berbahasa yang baik dalam berekspresi. Setialah pada topik. Jangan menyerang atau menebar kebencian terhadap suku, agama, ras, atau golongan tertentu.


Pikirlah baik-baik sebelum mengirim komentar